/ Ons team

Vier goed opgeleide, gediplomeerde, sterke en natuurlijke vrouwen om elke hond de allerbeste zorgen te garanderen! We zijn allemaal gepassioneerd door dieren en het leven in het algemeen, houden van hondentrimmen en staan klaar om jullie te ontvangen.

Ann

Ann

De zaakvoerster van hondenkapsalon Naturel is gediplomeerd hondentrimmer, gedragsbegeleider en hondentrainster. Haar passie voor honden is er zolang als ze zich kan herinneren en in 2004 leidde dat tot de oprichting van Naturel.

Charlotte

Charlotte

Deze trotse jonge mama houdt behalve van honden ook van paarden, dieren in het algemeen. De opleiding hondentrimmen werkte ze met onderscheiding af en ze vult haar leven en dat van haar dochter met liefde en passie.

Kirsten

Kirsten

Make-up, mode, schilderen … het lijstje met favoriete bezigheden is lang. In haar middelbare schoolcarrière leek de balans in de richting van mode door te wegen, tot ze de opleiding hondentrimmen ging volgen en twee mopshondjes haar leven binnen trippelden.

Ashley

Ashley

De jongste van het Naturel-gezelschap houdt van lezen maar ook van dansen. Rust en beweging dus en het hoeft dan ook niet te verwonderen dat ze een grote paardenliefhebster is. Met een opleiding ‘diersoorten’ in de rugzak heeft ze haar plaats bij ons gevonden.