/ Toilettage

Een complete toilettage vereist een aantal stappen en tussenstappen. We wassen en drogen je hond, tenzij dit niet aangewezen is. Dan volgt een uitgebreide vachtverzorging volgens het vachttype van je hond. Oren en nagels worden bekeken en onder handen genomen en ondertussen krijgt uw huisdier een complete body-check up.

Maak een afspraak

Ook pups zijn welkom om kennis te maken met ons en de technieken uit het hondentrimmen.

‘Naturel’ hanteert een uurtarief, in functie van de grootte van de hond.

Om te voorkomen dat uw kameraad met een volle blaas op onze trimtafel staat, laat u hem vooraf best even uit.

Puppyverwenning

De puppyverwenning is meteen ook een puppygewenning: pups van 10 tot 16 weken ervaren een dertigtal minuten alle technieken die we in het hondentrimsalon gebruiken. Borstelen, voetjes uitscheren, nagels knippen, oortjes plukken, ze worden voorgesteld aan de droger … Zo worden latere trimbeuren en toilettages echt een plezier.

Wassen

We kiezen een aangepaste shampoo, in functie van het vachttype van de hond. Bij ‘Naturel’ houden we van biologische, natuurlijke shampoos op basis van eucalyptus, havermout, aloë vera …

Drogen

Verschillende drogers zorgen dat we kunnen kiezen. Zo krijgt uw hond er eentje die past bij zijn of haar karakter en hoeft dit geen stressmoment te zijn.

Vachtverzorging in functie van vachttype

Elk hondenras heeft specifieke vachtkenmerken en vereist een aangepaste verzorging. De terugkerende elementen zijn natuurlijk gelijkaardig. Een goede vachtverzorging bestaat uit knippen, effileren, plukken en ontwollen.

Oor- en nagelverzorging

Vanzelfsprekend nemen we ook de oren en de nagels onder handen.

Volledige body-check up

Tijdens de behandeling kijken we na of de hond geen huidproblemen, tumoren of wondjes heeft. Eventueel volgt een doorverwijzing naar de dierenarts.

Nagels knippen


Kan zo nodig meteen gebeuren, of maakt deel uit van een uitgebreide toilettage.

Reservatie ook online mogelijk

Tussentijdse borstelbeurt


Het woord zegt het: dit is handig wanneer baasjes moeite hebben om hun hond goed te borstelen. Borstelen is natuurlijk nodig en voorkomt het klitten van de vacht.

Reservatie ook online mogelijk

Verkoop van verzorgingsproducten


Uw beste vriend verdient de beste zorgen en dus ook de beste producten. Hondenshampoo, borstels, accessoires, sprays … er is een zeer compleet aanbod beschikbaar in ons hondentrimsalon en in onze webshop !

Bezoek onze webshop