/ Wij staan voor

Naturel is synoniem voor een positieve aanpak en individuele benadering. Elk dier verdient respect en zorg. Elke trouwe viervoeter heeft bovendien een eigen karakter. We houden daar natuurlijk zoveel mogelijk rekening mee.

Elke bezoeker die bij ons op de trimtafel plaatsneemt, wordt in de watten gelegd en mag rekenen op een heerlijke behandeling. We heten niet voor niets ‘Naturel’. Hier werken we zo natuurlijk mogelijk. Het vachttype van de hond en eventuele raskenmerken spelen daar vanzelfsprekend een cruciale rol in. Vachtverzorging is – zoals vrijwel alles – een vak apart en wij beheersen dat vak. Professioneel advies maakt altijd deel uit van het pakket.

Iedere hond – of het nu een hij of zij is, of de stamboom ellenlang is of net heel kort – kan bij ons terecht voor een complete verzorging. Die gebeurt in alle omstandigheden met heel veel passie en liefde.

Wij werken elke dag met favoriete huisdieren, trouwe compagnons, lievelingen, gezelschapsdieren en beste vrienden. Zodra een hond bij ons binnenstapt, is hij of zij voor even onze favoriet en stellen we alles in het werk om een natuurlijke, totale en heerlijke verzorging te garanderen.